globimmo.net
Meter ▼
MeterFeet
EUR ▼
AEDARSAUDBGNBRLCADCHFCOPCZKDKKEURGBPHKDHRKHUFINRJPYMADNOKNZDPLNRONSEKTHBTRYUSD

Pension Ginti

Fő út 78., 9946 Magyarszombatfa

Details - Pension Ginti

  • Rating:   (0)
  • Anzeigetyp:Unterkunft
  • Immobilientyp:Wohnung
  • Der Grundpreis pro Person/Nacht (informative Umwandlung):

Beschreibung - Fő út 78., 9946 Magyarszombatfa

  • magyar
Magyarszombatfa, e gyönyörű természeti értékeket őrző őrségi fazekasfalu Vas Megye legdélibb pontján található, a Szlovén határtói mindössze 2-km-re.A környék ideális azok számára akik távol a város zajától testilelki felüdülésre, kikapcsolódásra vágynak.
Ehhez biztosít otthonos környezetet az újonnan létesült Ginti Panzió.
Igényesen berendezett fürdőszobával, televízióval ellátott szobáink(2,3,4 ágyas) egyidejűleg 40 fő részére biztosítanak kényelmes szálláshelyet.

Éttermünk étlapján a hagyományos magyar konyhaművészet remekein kívül a nemzetközi konyha is képviselteti magát. Családi összejövetelek, munkaértekezletek és tárgyalások lebonyolítására az e célra szolgáló külön termünk kínál lehetőséget.

Panziónk egész évben lehetőséget nyújt különböző sport és szabadidős tevékenységek gyakorlására (billiárd, darts, asztalifoci, asztalitenisz). Remek kikapcsolódást ígér a sportág szerelmeseinek automata tekepályánk mely versenyeknek, bajnokságoknak is otthont adhat. Szállóvendégeink számára a nyári hónapokban felüdülést ígér a saját strand, melyhez gyermekjátszótér is tartozik.

A környék nyugodt fekvéséből adódóan kitűnően alkalmas kerékpározásra, lovaglásra, túrázásra, kirándulásra. Érdemes felkeresni az Őrség jellegzetes építészeti és kultúrális látványosságait (veleméri Árpád -kori templom, pityerszeri tájházak stb.). A közelben lévő tavak (Borostyán-tó, Vadása-tó stb.) kiválóan alkalmasak strandolásra, horgcíszásra.

Magyarszombatfa messze földön híres az itt élő fazekasságról.Szép élményt nyújthat egy fazekasbemutató a helyi mesterek közreműködésével, melyen a turisták kipróbálhatják tehetségüket a korongozásban. A helyi Fazekas Múzeumban megismerkedhetnek a mesterség múltjával és jelenlegi szerepével.Pension Ginti auf der Karte

Teilen

Kontaktieren Sie den Eigentümer
Nachricht gesendet.

Rating   (0)

Seien Sie der Erste, der dieses Profil überprüft.


Bewerten:

Bewerten Sie durch Anklicken

Die Bewertung wurde erhalten..

Besucht Anzeigen

Wohnung Magyarszombatfa, Fő út 78., Pension Ginti

Pension Ginti

  • Anzeigetyp:Unterkunft
  • Immobilientyp:Wohnung
here